До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тіна Кароль випустила live-кліп на пісню "Красиво"

На Youtube-каналі Тіни Кароль відбулася прем’єра live-performance "Красиво". Пісня стала офіційним третім синглом однойменного альбому. "Пісня „Красиво" особлива, і кліп на неї міг бути тільки таким — це Live performance, живе виконання з моїм бендом. Я скучила за концертами, за тим, як пісня оживає в миті. Це не просто студійний запис, Live performance — це звук мого серця", — каже Тіна Кароль.

Реклама

"Красиво" — частина нової сольної програми Тіни Кароль, прем’єра якої відбудеться 25 квітня в ефірі каналу 1+1 і 27 квітня на youtube-каналі співачки. За словами режисера концерту, Максима Делієргієва, зняти такий концерт було надскладним завданням. "Живі інструменти, живий вокал, весь перформанс мають цікаво звучати й мати крутий вигляд з першого і єдиного дубля", — зазначив Максим. Над образом працювала fashion-директорка Vogue Hong Kong Анна Зюрова і стилістка співачки Ольга Ревуцька.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.