До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

The Offspring і Gogol Bordello – серед хедлайнерів UPark Festival 2020

Уже в липні в Києві відбудеться один з найпопулярніших в Україні музичних фестивалів – UPark Festival 2020. Цього року він буде по-справжньому масштабним і триватиме в кілька етапів: перший – 9 липня, другий блок – з 16 до 19 липня. Серед уже заявлених хедлайнерів – The Offspring і Gogol Bordello.

Приїзд до Києва американських панків The Offspring у багатьох викличе ностальгію. На їхніх шалених хітах у кінці 1990-х – на початку 2000-х виросло ціле покоління, а рядки хіта Pretty Fly (for a White Guy) багато хто пам'ятає дотепер. Експресивним буде і концерт гурту Gogol Bordello – музикант Євгеній Гудзь повертається на батьківщину через шість років після свого останнього концерту в Україні. Нагадаємо, що 2013 року Євгеній Гудзь, зірка джипсі-панку, поет і діджей, який емігрував з України в 1990-і роки, з'явився на обкладинці українського Vogue. Також у другому блоці фестивалю виступлять Royal Blood і Frank Carter & The Rattlesnakes, а 9 липня, в перший день фестивалю, глядачів потішать: My Chemical Romance, SUM 41, Machine Gun Келлі.

Реклама
Євгеній Гудзь для Vogue UA

Фестиваль UPark відбудеться на тій же локації – Sky Family Park. На території буде велика зона фуд-корту і басейн. Цьогоріч це буде вже четвертий фестиваль UPark, хедлайнерами якого в різні роки були: Massive Attack, Muse, Die Antwoord, Bring me the Horizon, Gorillaz, 30 Seconds to Mars, Red Hot Chili Peppers.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.