До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Soldier: саундтрек Макса Барських до фільму "Довга Доба"

Макс Барских випустив проникливий трек Soldier. Пісня стала саундтреком до документального фільму "Довга Доба" Алана Бадоєва, що вийде вже на початку 2024 року. Фільм є хронікою перших днів війни, а до створення кінострічки долучилися 12 тисяч українців, які фільмували російські воєнні злочини на свої телефони.

Реклама

"Я написав пісню Soldier майже тоді, що й пісню "Буде весна", тобто у перші дні вторгнення, — коментує співак. — Цей трек — заклик до світу від імені всіх українців. Він розповідає історію народу, що прокинувся зранку й опинився у війні. Хай Soldier нагадує кожному з нас, що ми на своїй землі. І кожен з нас має зробити свій внесок у спротив".

Стрічка "Довга доба" змонтована з кадрів перших днів вторгнення, які українці знімали на власні телефони. До створення фільму долучилися 12 тисяч людей, які надсилали команді співака відео зі своїх телефонів навіть з окупованих міст. За словами режисера Алана Бадоєва, для нього важливо, аби в цієї стрічки була "своя" пісня. "Адже пісня інколи може розповісти історію не менш точно, ніж трейлер фільму", — зазначає режисер.

Всеукраїнська прем’єра в кінотеатрах відбудеться вже незабаром, після чого стрічку "Довга доба" покажуть на телеканалі "1+1 Україна".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.