До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Слухаємо "Віч-на-віч" — новий трек гурту TVORCHI

"Віч-на-віч" — новий сингл молодого українського гурту TVORCHI. Музиканти присвятили трек проблемі самоідентифікації й потребі залишатися сам на сам із собою, а напередодні релізу прибрали зі свого Instagram-акаунту всі світлини, залишивши його незайманим і порожнім.

"Ми вдягли нашу Instagram-сторінку в біле, і їй це дуже личить. Знаєте, як буває, коли мчиш центральною дорогою мегаполісу, де на тебе зусебіч дивляться бігборди, рекламні щити, й ти губишся в цьому потоці, — так іноді люди губляться у світі соцмереж і втрачають себе, — поділилися TVORCHI. — Іноді добре залишатися віч-на-віч із собою й з усім світом, але не з тим, що в телефоні, а зі справжнім, тим, що за вікном".

Реклама

Нагадаємо, TVORCHI — гурт з Тернополя, який 2018 року заснували музиканти Андрій Гуцулюк і Джеффрі Кенні. В активі TVORCHI — три альбоми, участь у відборі на "Євробачення" у 2020 році, виступи на ключових українських музичних фестивалях і премія "CULTURE UKRAINE". На YouTube відео на гіт Believe набрало майже два мільйони переглядів. Сингл "Віч-на-віч" увійде до нового альбому TVORCHI, реліз якого планується цього року.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.