До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Слухаємо концерт Майкла Абене та UA Big Band до Міжнародного дня джазу

30 квітня світ відзначає Міжнародний день джазу. Цього дня Leopolis Jazz Fest приготував особливий подарунок для всіх шанувальників джазу. Команда фестивалю пропонує провести вечір п’ятниці, 30 квітня, у товаристві відомого американського піаніста, аранжувальника Майкла Абене і бігбенду українських музикантів. Трансляція концерту розпочнеться о 20.00 на офіційних сторінках Leopolis Jazz Fest у YouTube і Facebook.

Майкл Абене — відомий джазовий піаніст, аранжувальник, володар "Ґреммі". У 2016 році Абене відвідав Львів і провів серію творчих студій для українських музикантів. Результатом цієї роботи став виступ Майкла Абене й спеціально створеного UA Big Band. Концерт відбувся в межах програми фестивалю на площі Ринок. На сцену разом з видатним музикантом вийшло більш як 20 українських виконавців і бендлідер, трубач Денніс Аду. Саме цей унікальний концерт можна буде побачити онлайн 30 квітня.

Реклама

Запис транслюватиметься тільки один раз на офіційних каналах Leopolis Jazz Fest і не публікуватиметься в мережі, тож не проґавте.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.