До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

ONUKA про 5 найулюбленіших українських треків

Спеціально для Vogue.ua Ната Жижченко, лідерка гурту ONUKА, розповіла про 5 улюблених українських треків.

Ната Жижченко

1. гурт [O] — Роби любов

Реклама

Коли вперше почула цей трек, я одразу ж його поставила на репіт. Сьогодні, мабуть, це єдина українська пісня, яку можу в машині прослухати п’ять-шість разів підряд. До речі, саме її зараз рекомендую друзям, коли розмова починається про сучасну українську музику. Вона геніальна у своїй формі, словах, манері виконання… Мені здається, що це найкрутіша та найуспішніша пісня гурту [О] на сьогодні.

2. Constantine — Місто

Constantine, на мою думку, є нашим Семом Смітом. Але навіть із ще глибшим тембром, яким він технічно володіє просто ідеально. Без сумніву, він є найкращим чоловіком-вокалістом в Україні. Його трек "Місто" на Нацвідборі Євробачення, між іншим, був моїм фаворитом. Класна пісня із сильним приспівом, який він так потужно співає. Аранжування — також заслуговує на окрему увагу. Це хітовий трек. Він чіпляє. Хотілося б більше чути такої музики на радіо.

3. HAWX — Blood

Коли я вперше почула трек Blood від HAWX, відразу ж поставила його послухати Євгену Філатову. У цьому треці є саме те, що змушує повертатися до прослуховування знову й знову, щоб досліджувати його звучання. Це вартісна, якісна електронна музика. Цього місяця в HAWX вийшов перший реліз на нашому лейблі Vidlik. Сподіваюсь, що скоро ми почуємо від нього ще більше крутої музики.

4. Jerry Heil — Постіль

Мій улюблений трек з її EP "Де мій дім". Мені в ньому подобається насамперед лірика. Загалом я захоплююся вокальним мисленням Jerry Hei. У такому віці бути таким самодостатнім музикантом — писати собі музику, тексти, аранжування — справді велике досягнення. Її робота може стати майбутнім української музики.

6. DakhaBrakhaSho z-pod duba

По-перше, я дуже люблю гурт "ДахаБраха". Вважаю, що сьогодні вони є нашою головною цінністю. І не тільки в музиці, а й узагалі — як уособлення нової України та архаїки водночас. Було б класно, якби в нас цінували таких артистів на національному рівні. Їхній трек "Шо з-под дуба" для мене завжди був особливим. А коли ж він став ще й саундтреком до улюбленого серіалу "Фарго", це піднесло його за будь-які межі моїх власних мрій. Гадаю, що цей трек є сам по собі музичним брендом.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.