До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сценічні костюми Spice Girls покажуть в Лондоні

Британська поп-група Spice Girls випустила перший сингл 1996 року, а 2001-го у кожної з учасниць був уже свій сольний проект, однак за такий короткий термін колективу вдалося стати справжнім феноменом – не тільки музичним, а й модним. Дізнатися докладніше про останній можна буде на виставці сценічних костюмів Spice Girls, яка 28 липня відкривається в Лондоні.

Spice Girls

Триватиме вона лише місяць, зате її гостей чекають понад 300 вбрань Джеррі Голлівел, Емми Бантон, Мелані Браун, Мелані Чістхольм і Вікторії Бекхем, в яких вони розбивали серця мільйонам шанувальників по всьому світу.

Реклама
Spice Girls
Spice Girls

Розглядати вбрання Spice Girls цікаво ще й тому, що вони миттєво ставали популярними і їх копіювали, тим самим, впливали на вуличну моду другої половини 1990-х. Юні фанатки також як Mel C починали носити широкі спортивні штани в парі з короткими топами або копіювали інфантильний образ Baby Spice, а старші дівчата шаленіли від латексних суконь Вікторії Бекхем, тоді відомої як Posh Spice.

Spice Girls
Spice Girls

Куратор виставки Ліз Вест феномен Spice Girls пояснює просто: "По-перше, дівчата показали, що одягатися яскраво і нестандартно – це абсолютно природно. Кожна з них стала гімном індивідуальності. Тобі дуже сексуальною здавалася Джеррі, ти міг своєю улюбленицею вибрати Емму або Вікторію, любиш спорт – твій кумир Мелані. Всі вони різні і тому зачіпали за живе дуже широку аудиторію".

Spice Girls

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.