До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 найбільш очікуваних альбомів 2018 року

Vogue.ua знає, яку музику ми будемо слухати в 2018-му році.

Franz Ferdinand — Always Ascending

Група Franz Ferdinand, головні британські інді-рокери 2000-х, власники Brit Awards і Mercury Prize, повертаються на сцену. Через п'ять років після попереднього альбому вони випускають романтичну пластинку Always Ascending, для запису якої запросили двох нових музикантів і на рік переїхали з Лондона в Париж. У червні група представить її в Києві.

Реклама

Альбом виходить 9 лютого.

Мобі – Everything Was Beautiful, and Nothing Hurt

2 березня 2018 року відбудеться реліз нового, 15-го за рахунком альбому Мобі – Everything Was Beautiful, And Nothing Hurt. Музикант каже, що в новій платівці повертається до коріння – соулу, тріп-хопу і госпелу, а, створюючи музику він надихався композиціями Грейс Джонс і Джеймса Брауна. На youtube навіть можна знайти плейлист, в якому Мобі зібрав всю музику, яка надихнула його на створення Everything Was Beautiful, And Nothing Hurt.

Muse

Новий альбом Muse обіцяли ще в 2017 році, постійно викладаючи в Instagram групи фото зі студії звукозапису. У минулому році музиканти випустили трек Dig Down – першу за довгий час нову роботу, і натякнули, що в 2018-му нас все-таки чекає нова платівка. Альбом обіцяють у другій половині 2018-го, а до цього, каже лідер групи Меттью Белламі, випустять ще три пісні – "важкі і сюрреалістичні".

A$AP Rocky

Як і група Muse, A$AP Rocky теж весь минулий рік обіцяв шанувальникам новий альбом. Ймовірно, від роботи над альбомом музиканта відвернула мода: в минулому році він дебютував в якості дизайнера і створив колекцію для Gucci. Що стосується нового альбому, він буде називатися Testing, а уривки з нього музикант викладає в Instagram. A$AP Rocky загадково обіцяє, що нова платівка буде "експериментальною".

Ibeyi

Виступ на показі Chanel, спільний тур з Бейонсе і перше місце в рейтингу кращих альбомів авторитетного музичного видання Pitchfork – у групи Ibeyi є всі шанси стати головним відкриттям року. Ibeyi – це дві сестри-близнючки з французько-кубинським корінням, які складають музику, що зачаровує і грають на африканських барабанах бата, фортепіано і перуанському кахона. Цьому їх навчив батько – знаменитий кубинський музикант, володар "Греммі" Мігель "Анга" Діас. Деталей про новий альбом поки немає, але дівчата обіцяють, що він здивує.

Джастін Тімберлейк

Чотири роки Джастін Тімберлейк не випускав нових платівок. Пауза зрозуміла: в 2017-му, наприклад, музикант був зайнятий своєю акторською кар'єрою – знімався в фільмі Вуді Аллена "Колесо чудес" і паралельно примудрився все-таки працювати над платівкою. "Я б не сказав, що мій новий альбом – повна протилежність попередньому The 20/20 Experience. Але якщо той був м'яким і спокійним, то новий альбом просто б'є поміж очі" – інтригує Тімберлейк. Над новим альбомом разом з музикантом працює Макс Мартін – людина, яка спродюсувала останню платівку The Weeknd.

Френк Оушен

У записі Blonde, другого студійного альбому Френка Оушена, який вийшов в 2016, хто тільки не брав участь – і Бейонсе, і Кендрік Ламар, і Каньє Уест. Тим більше чекаємо від третього альбому музиканта, який він обіцяє в 2018-м. Альбом вже готовий і відомо, що в нього увійдуть нові дотепні треки – Chanel і Biking.

Читайте також:

Бейонсе і Емінем – хедпайнери фестивалю Coachella 2018

Хто такий G-Dragon і чому його всі люблять

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.