До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З днем народження, Ванесса: що важливого сталося у актриси 2018 року

Сьогодні, 22 грудня, 46 років виповнюється актрисі і співачці Ванессі Параді. Про те, яким цей рік був для однієї з найстильніших француженок, знає Vogue.ua.​

Весілля

Про те, що більше 15 років Ванесса Параді жила в цивільному шлюбі з Джонні Деппом, знає весь світ. Їх відносини були яскравими: у пари є двоє дітей – донька Лілі-Роуз Депп і син Джон Крістофер Депп, у Деппа – татуювання "Ванесса назавжди", також відомо, що вони залишилися хорошими друзями і після розставання. Але що відбувається в особистому житті актриси після такого яскравого роману? Цього року Ванесса Параді вийшла заміж за французького режисера і сценариста Самюеля Беншетрі. Весілля минуло камерно і тихо в невеликому нормандському містечку Сен-Симеоні, де у сім'ї Ванесси є маєток і ресторан. Ванесса Параді та Самюель Беншетрі познайомилися 2016 року на зйомках фільму "Собака". На церемонію були запрошені тільки найближчі люди – всього 25. Це цілком у стилі Параді, яка відома скептичним ставленням до інституту шлюбу: "Церемонії не для мене, це нудно. Любов – це все, що мені потрібно", – говорила Параді в численних інтерв'ю.

Реклама
Ванесса Параді і Самюель Беншетрі
Ванесса Параді і Самюель Беншетрі
Музика

Музикою Ванесса Параді займається так само давно, як і кіно. Перші треки француженка записала в 15 років, прославившись на всю країну композицією Joe le taxi і своїм м'яким голосом. У 16 Ванесса випустила перший альбом, працювала з Сержем Генсбуром і Ленні Кравіц, а зараз в її дискографії сім студійних альбомів. 2018 рік став для Параді хорошим не тільки в особистому житті, а й у музичному: вона випустила альбом Les sources; це перша за п'ять років платівка. У перекладі з французької Les sources – "Джерела": в альбом увійшли 12 ліричних треків, співавтором текстів став чоловік Ванесси. Є в альбомі пісня, яка називається Kiev: Ванесса Параді написала її 2016 року в Києві, коли знімалася тут у фільмі "Іній" литовського режисера Шарунаса Бартаса.

Вихід альбому супроводив новий кліп Ces mots simples: над романтичним відео працювала команда дому Chanel, з яким співачка співпрацює і дружить більше 15 років. Стилісти Chanel підібрали для неї архівну сукню з колекції Métiers D'art 2016, яка називалася Paris in Rome і була присвячена стилю італійського кінематографа.

Кіно

Ванесса Параді не женеться за успіхом, знімається в кіно нечасто, але завжди вибирає витончені, змістовні проекти. 2018 року в український прокат вийшов фільм "Іній" – копродукція Литви, Франції та України про конфлікт на сході України. Героїня Ванесси Параді – французька журналістка, яка висвітлює війну на Донбасі. Фільм також показали в секції "Двотижневик режисерів" на Каннському кінофестивалі 2017 року.

Кадр з фільму "Іній"

Цього ж року в основному конкурсі Каннського кінофестивалю був фільм "Ніж у серце" французького режисера Яна Гонсалеса. Дія фільму відбувається в кінці 70-х в Парижі, а Ванесса Параді грає Анну, продюсера гей-порно, яка потрапляє в центр скандалу, пов'язаного з убивством.

Кадр з фільму "Ніж у серце"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.