До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новорічний плейлист: 5 улюблених треків Нати Жижченко, лідера групи ONUKA

Vogue.ua продовжує спецпроект, у якому українські музиканти діляться своєю улюбленою різдвяною музикою. У цьому плейлисті – 5 улюблених треків Нати Жижченко, лідера групи ONUKA.

"Павочка ходить" (Щедрівка)

Це саме та щедрівка, яку я виконувала у дитячому хорі. Минув час, та вона залишається моєю улюбленою. І попри весь її сум та трагічність – це музика, яка наповнює усе навколо святковим настроєм.

Реклама
Франц Грубер – Тиха ніч

"Тиху ніч" Франца Грубера можна почути, де б ви не були. Різдвяна композиція перекладена на сотні мов нашого світу і, так би мовити, є саундтреком зимових свят. Дізналась я про неї ще в дитинстві, коли переглядала різдвяні серії "Том і Джері", – з тих пір це моя пряма асоціація з дитинством.

Петро Чайковський – Лускунчик (Вальс квітів)

Мій плейлист був би не по-справжньому різдвяним без цього запису – з усією його величчю та урочистістю. З помпезністю звучання ця музика не може зрівнятися з жодною іншою, коли мова заходить про класику з святковим настроєм.

Wham! – Last Christmas

Якщо ж говорити про поп-музику, то не можу не згадати той самий трек Джорджа Майкла. Як на мене, це важлива пісня для людей, які відчувають себе самотніми у святкові дні. А після того, як з нашого світу пішов її автор, пісня набула ще більш сумних відтінків. І їх можна відчути кожною клітиною серця.

Микола Леонтович – Щедрик

Як і більшість людей планети Земля, я обожнюю стрічку "Один удома" і увесь її саундтрек. Безперечно його кульмінацією є "Щедрик" Леонтовича. Пісня, від якої у зимовий час просто не сховатися. Це гімн Різдва, який наповнює теплом усе навколо навіть у найхолодніші зимові ночі. І я неабияк рада, що минулого року нам вдалось записати свою версію цієї магічної пісні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.