До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Різдвяний плейлист: 5 улюблених треків The Maneken

Vogue.ua продовжує спецпроект, у якому українські музиканти діляться своєю улюбленою різдвяною музикою. У цьому плейлисті – 5 улюблених треків Євгена Філатова, одного з найуспішніших українських саунд-продюсерів, засновника The Maneken і саунд-продюсера ONUKA.

Gene Chandler – Does She Have A Friend?

Цей запис почув вперше кілька тижнів назад у київському барі "Алхімік" під час діджей-сету Юрія Шустова. І ось, коли підійшов до нього, щоб запитати назву треку, він взяв і подарував мені платівку Gene Chandler. Тепер вона у мене в колекції, і я її планую слухати у Новий рік.

Реклама
Jungle – Heavy California

Альбом групи Jungle 'For Ever' можу назвати одним з головних релізів року, а цей трек з альбому – своїм улюбленим. З нетерпінням чекаю виступу групи в Києві, і сам вже готуюся до сету, який зіграю на початку шоу британців в Atlas.

Frank Yankovic – Pennsylvania Polka

Нещодавно переглядав "День бабака", і незважаючи на те, що події у фільмі розвиваються на початку лютого, його саундтрек у мене асоціюється з передноворічними святами. Та й взагалі, ніде правди діти, я дуже люблю цей фільм.

Mayer Hawthorne – Cosmic Love

В цьому треку зійшлися воєдино фанк, соул, ритм-н-блюз і ще десятки стилів. А головне – атмосфера свята. Для мене він з року в рік звучить особливо саме в зимову пору року. Можливо так відбувається, тому що я його заслухав під час виходу – в січні 2016 року. Так чи інакше, Cosmic Love у мене репіт і зараз.

Bran Van 3000 Ft. Curtis Mayfield – Astounded

Але коли всі пісні Френка Сінатри ви вже прослухали по сотому колу, то саме час включити трек 'Astounded'. У ньому криється дуже класний і святковий настрій, хоча сам запис не часто почуєш у різдвяних плейлистах.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.