До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Різдвяний плейлист: 7 улюблених треків Івана Дорна

Vogue.ua продовжує спецпроект, у якому українські музиканти діляться улюбленою різдвяною музикою. У цьому плейлисті – 7 улюблених треків Івана Дорна, який цього року відкрив Masterskaya, власну студію звукозапису і арт-простір для молодих артистів.

Фото: Ксенія Каргіна
Nat King Cole – Сhristmas song

Не така популярна, як інші різдвяні пісні. Це приголомшливий трек, який відразу вводить у новорічний настрій, тому з нього і починається мій плейлист! Всі треки в ньому, в основному, джазові або схожого настрою ...

Реклама
Frank Sinatra – The way you look tonight

... Вважаю, що час Нового року і Різдва – це про джаз. Люди в суєті бігають, імпровізують з подарунками, закривають "хвости" цілого року відразу, все в такому-ж джазовому ритмі, різного ладу – хтось швидше, хтось повільніше, хтось поїхав уже. Тому другий трек – Френк Сінатра, The way you look tonight!

Al Jarreau – Thinkin about it too

Альбом All fly home – це моє дитинство! Цей альбом я слухав у зимовий період, коли був дико закоханим. Колись в Новий рік ця пісня у мене теж звучала. У Al Jarreau, до речі, є цілий альбом Christmas, зверніть на нього увагу. Там безліч вартісних різдвяних пісень!

Michael Franks – Down in brazil

У Бразилії теж є Різдво і Новий рік, тому Michael Franks. Приблизно з того ж тимчасового періоду мого дитинства, що і попередній трек!

Jaco Pastorius – Portrait of tracy

Jaco Pastorius обов'язковий для тих, хто напередодні нового року ще й примудряється закохатися. Нехай спробують в думках малювати портрет своєї коханої під цей трек. Теж саме стосується тих, хто загадає бажання закохатися в новому році!

Dwele – Wake the baby (feat. Boney James)

Можливо, це пісня для першого січня: ранкового сонечка, млявого, але романтичного святкового ранку. Я відмінно собі уявляю прослуховування цього треку саме в цей день!

John Coltrane – Giant steps

Коли ми говоримо про різдвяну суєту, мені здається, що ця композиція найбільше підходить під музичний супровід, що відбувається на дорогах, в магазинах, за столом, в процесі прикраси ялинки – в загальному, це чудово відображає передчуття свята.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.