До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новорічний плейлист 2021: найкращі треки

Наближається Новий рік — найзатишніше і найрадісніше свято в році. Кожен із нас має свої святкові традиції, але є дещо особливе, що об'єднує всіх — це улюблена різдвяна музика. Напередодні Нового року редакція українського Vogue ділиться найсокровеннішим — і розповідає, що звучить у наших святкових плейлистах. Щасливого Нового року!

Роббі Вільямс — Merry Xmas Everybody ft. Jamie Cullum

"Геніальний дует. 31 грудня 2019 року я йшла порожнім містом у кав'ярню в щасливому передчутті поїздки на канікули, посміхалася і тихенько танцювала" (бренд-менеджерка Vogue UA Ксенія Шагова).

Реклама
Марвін Гей — Is not No Mountain High Enough

"Зимові свята — це драйв, метушня, нічого невстигання і купа веселощів. Для мене ідеальним музичним супроводом у ці дні стане класика соулу чи R&B як, до прикладу, Ain't No Mountain High Enough у виконанні Марвіна Гея та Таммі Террелл"(редакторка сайту Марина Шулікіна).

A Christmas Gift for You, продюсер Філ Спектр

"Після того, як у цьому році я перейшов від цифрового звуку до аналогового, вибір ідеальної новорічної вінілової платівки виявився непростим завданням. Сучасні збірники наповнені "сміттям" на кшталт каверів новорічної класики у виконанні Джастіна Бібера або Аріни Гранде. Проте в одній із київських вінілових крамниць я знайшов таки дві новорічні платівки мрії. Це, передусім, найкращий різдвяний альбом усіх часів "A Christmas gift for you" 1963 року, спродюсований Філом Спектором" (артдиректор Сергій Ковальов).

Soul Survivor (The Best of Mighty Sam McClain)

"Перед Новим роком завжди слухаю старий Jazz & Blues" (продюсерка Марта Бертман).

Музика з фільму "Реальна любов" — Christmas Is All Around

"Жартівливий кавер Christmas Is All Around у виконанні Білла Найі у фільмі "Реальна Любов". На жаль, сингл у виконанні Wet Wet Wet так і не став популярним. У цьому фільмі чудово все, особливо танець Х'ю Гранта" (бренд-менеджерка Vogue UA Ксенія Шагова).

Па-деде з "Лускунчика"

"Можливо, хтось не повірить, або вважатиме це банальністю, але напередодні Нового року я багато років поспіль не зраджую традиції і ходжу на "Лускунчика" в оперу, причому в кожній країні/місті, де святкую Новий рік. Цього року тим більше піду: я людина тривожна, і класична музика впливає на мене буквально зцілююче, особливо це необхідно в наш непростий час. "Па-де-де" з Лускунчика — музика позамежної краси і гармонії, її неможливо усвідомити" (редакторка відділу культура Дар'я Слободяник).

Пол Маккартні "Wonderful Christmastime"

"У тій же крамниці, де купив платівку, спродюсовану Філом Спектром, придбав ще один скарб. Це "The Christmas album" 1985 року зі знаменитої серії "Now that's what i call music". Тут усе найулюбленіше: Wham "Last Christmas", Paul McCartney "Wonderful Christmastime", John Lennon & Yoko Ono "Happy Xmas (War Is Over)" (артдиректор Сергій Ковальов).

Tyler, the Creator — Music Inspired by Illumination & Dr. Seuss' The Grinch

"Дуже люблю різдвяний альбом Tyler, the Creator" (продюсерка Марта Бертман).

Modern Talking — You're My Heart, You're My Soul

"Хедлайнери моєї новорічної вечірки – диско-ідоли Modern Talking, Кайлі Міноуг, Boney M., Bee Gees і Глорія Гейнор" (редакторка сайту Марина Шулікіна)

Керол Кінг — Tapestry

"Напередодні Нового року обов'язково буду слухати альбом Керол Кінг "Tapestry". Класична платівка, наповнена добром і домашнім затишком" (артдиректор Сергій Ковальов).

Eivør — Verð Mín

"Eivør холодна і казкова. Слухаєш, і уявляєш північне сяйво" (бренд-менеджерка Vogue UA Ксенія Шагова).

Джуді Гарленд — Have Yourself A Merry Little Christmas

"Одна з найвідоміших різдвяних пісень в історії, ви чули її мільйон разів. Але з виконанням Джуді Гарленд навряд чи щось може зрівнятися. По суті, саме після того, як Гарленд виконала цю пісню у фільмі 1944 року "Зустрінь мене в Сент-Луїсі", Have Yourself a Merry Little Christmas стала хітом. Просто вслухайтеся в її голос, в цю вокальну манеру і цей запис — сьогодні це рідкість" (редакторка відділу культура Дар’я Слободяник).

Boney M — Daddy cool

"Ще один хедлайнер моєї новорічної вечірки" (редакторка сайту Марина Шулікіна).

Майкл Джексон — "Off the wall"

"Ну і який же Новий рік без диско!" (артдиректор Сергій Ковальов).

Джон Леннон і Йоко Оно — HAPPY XMAS (WAR IS OVER)

"Актуальна класика" (бренд-менеджеркаVogueUA Ксенія Шагова).

Девід Бові — "Hunky Dory"

"Ще одна класична платівка, наповнена особливим настроєм" (артдиректор Сергій Ковальов).

Ерта Кітт — Santa Baby

"Ще одна класична різдвяна композиція, яку я пропоную слухати саме в оригінальній версії Ерти Кітт. Зірка кабаре, що прославилася в 1950-ті роки на весь світ своїм "муркотливим вокалом", Ерта Кітт вкладає в цей трек стільки пристрасті і розкоші. Слухаючи її, терміново хочеться надіти вечірню сукню, нафарбувати губи червоною помадою і танцювати всю ніч" (редакторка відділу культура Дар’я Слободяник).

Джеймі Каллум — Turn On The Lights

"У 2020 році Джеймі Каллум записав цілий альбом різдвяних пісень The Pianoman at Christmas. Він яскравий і святковий, як і сам Джеймі" (бренд-менеджерка Vogue UA Ксенія Шагова).

Кайлі Міноуг — Come Into My World

"Хедлайнери моєї новорічної вечірки — диско-ідоли Modern Talking, Кайлі Міноуг, Boney M., Bee Gees і Глорія Гейнор" (редакторка сайту Марина Шулікіна).

The Beach Boys "Pet Sounds"

"Платівка за настрєм близька до альбому Керол Кінг "Tapestry" і асоціюється у мене з домашнім теплом" (артдиректор Сергій Ковальов).

Carol of the Bells

Можете собі уявити, що найвідоміша у світі новорічна народна пісня — це українська пісня, в обробці легендарного композитора Миколи Леонтовича? Версій "Щедрика" сотні, різними мовами, моя улюблена — англійська версія Carol of the Bells. Пропоную послухати знаменитий різдвяний гімн в обробці композитора Джона Вільямса, п'ятиразового володаря "Оскара" за музику до фільмів "Зоряні війни", "Список Шиндлера", "Щелепи".

Chic — "C’est Chic"

"Без диско не уявляю собі Нового року" (артдиректор Сергій Ковальов).

Боб Ділан — Must Be Santa

"Без Боба Ділана не можна, він головний. Але пісня більше смішна, ніж святкова" (бренд-менеджерка Vogue UA Ксенія Шагова).

ABBA Gold: Greatest Hits

"Класика диско" (артдиректор Сергій Ковальов).

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.