До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Редакція Vogue вибирає улюблені різдвяні гіти

У цій грудневій метушні часом так складно розслабитися і зарядитися святковим настроєм, але є один надійний спосіб, щоб таки зуміти насолодитися моментом — варто просто увімкнути різдвяну музику. У спільному матеріалі з Huawei своїми улюбленими гітами діляться редакторки Vogue, які водночас тестують нові навушники Huawei Freebuds Lipstick і діляться враженнями.

Дарія Слободяник, редакторка культури
Дарія Слободяник

На початку грудня в Києві починають прикрашати ЦУМ, повз який я щодня йду в офіс, і для мене це святковий "дзвіночок": настав час вмикати на Spotify "Лускунчика". Зізнаватись у любові до цього класичного балету банально, але я дуже люблю Чайковського і з перших секунд увертюри майже фізично відчуваю, що диво все-таки є. Цього року, до прикладу, весь грудень я слухала "Лускунчик" у виконанні Берлінського симфонічного оркестру.

Реклама

Ще один улюблений класичний твір для грудневих днів — Вівальді, концерт для двох скрипок у ре мінор. Якщо буде можливість, послухайте, як його виконує New Era Symphony Orchestra.

Із популярних композицій у моєму плейлисті завжди — альбом Christmas Gift for You from Phil Spector (1963), який досі залишається одним із найвеличніших різдвяних записів. Почніть із суботнього святкового ранку — отримаєте велике задоволення.

Років за десять до того, як вийшов альбом Філа Спектора, співачка, зірка кабаре Ерта Кітт заспівала своїм муркотливим голосом Santa Baby. Ця композиція теж працює безпрограшно, завжди заряджаючи млосним і святковим настроєм.

Ну і у фіналі, звісно, ​​не можу не згадати урочисту до мурашок Carol of the bells — адаптацію "Щедрика" українського композитора Михайла Леонтовича, яка давно стала різдвяною класикою. Merry Christmas!

Про навушники Huawei Freebuds Lipstick: Я постійно щось слухаю — від улюблених подкастів та музики до розшифровки інтерв'ю, тому мені вкрай важлива автономність роботи навушників. Huawei Freebuds Lipstick можуть похвалитися чотирма годинами роботи з вимкненою функцією шумопридушення та 2,5 годинами з увімкненою, а зарядний кейс своєю чергою забезпечить від 22 до 14 годин роботи відповідно.

Дарія Слободяник

Що ще важливо — Huawei Freebuds Lipstick не випадають із моїх вух навіть при різких рухах, що допомагає користуватися ними і вдома, і на вулиці, і навіть, займаючись спортом.

Дарія Слободяник
Олена Пономаренко, б’юті-редакторка
Олена Пономаренко

Звісно, ​​я слухаю всього новорічного Синатру — з ним не зрівняється ніхто. Цю пісню обожнюю за те, що Санта знає, who's naughty or nice. І миттєво згадується, як у дитинстві: не хочеш їсти кашу, але їж, бо раптом Санта дивиться. Не хочеш складати іграшки, але складаєш. А потім чекаєш на подарунки під ялинкою і справді віриш у дива.

Пісня, яка закликає сніг. Її співають і Елла Фіцджеральд, і Нат Кінг Коул, але у Елвіса виходить так зухвало, що з ним не зрівняється ніхто.

І ще одна пустотлива пісня, де Мерилін Монро явно спокушає бідного Санту. Упевнена, він готовий віддати їй свій лантух з подарунками, закласти годинник, ковпак і бороду, аби лише Мерилін не припиняла грайливо шепотіти "Santa, cutie".

Улюблена пісня з улюбленого різдвяного фільму "Реальне кохання". У цьому сюжеті підстаркуватий рокер Біллі Мек намагається повернути колишню славу й переспівує гіт Wet Wet Wet 'Love is Around'.

"Щедрик" Леонтовича — це один із головних різдвяних творів. Дитячі голоси, музика, ніжні переливи — до мурашок.

Поза сумнівом, це найріздвяніша музика. Люблю слухати, коли за вікном кружляє сніг і горять вогні на ялинці.

Мерая Кері — королева Різдва. Звісно, ​​від цієї пісні ближче до 1 січня розпочнеться тахікардія, натомість настрій вона створює фантастичний. All I Want For Christmas is June, як жартує Алла Барановська.

Про навушники Huawei Freebuds Lipstick: Як людина, яка весь час працює з косметикою, я не могла не оцінити дизайн Huawei Freebuds Lipstick, що так схожі на мою улюблену помаду. Ношу я їх теж у косметичці і поспіхом навіть іноді можу переплутати футляри, бо якість матеріалів на найвищому рівні.

Олена Пономаренко

До слова, кришечка боксу тут надійно фіксується на спеціальних магнітах — саме так часто роблять виробники люксової косметики.

Олена Пономаренко
Ксенія Шагова, бренд-менеджерка
Ксенія Шагова

Robbie Williams Merry Xmas Everybody ft. Jamie Cullum — одна з улюблених різдвяних пісень. Уперше слухала її, йдучи містом 31 грудня в передчутті тривалої подорожі і почувалася абсолютно щасливою людиною.

З дитинства Новий Рік не настає без Чайковського, тому знову і знову вмикаю Лускунчика у грудні.

Джон Леннон для мене — один із головних артистів (у широкому сенсі). Пісня так само актуальна, як 50 років тому.

Трек Dancing Queen — це для мене дуже святкова музика. Я відразу уявляю себе в лелітках поруч із пірамідою з шампанського.

Коли слухаю Somewhere in my memory Джона Вільямса, згадую себе маленьку 1 січня, коли цілий день можна дивитися телевізор, не треба робити уроки, а в холодильнику асортименти зі святкових страв.

Про навушники Huawei Freebuds Lipstick: У редакції всі знають, що я — меломанка і дуже трепетно ​​ставлюся до якості звуку, тому частіше віддаю перевагу не навушникам-вкладкам, а повнорозмірним навушникам. Але треба визнати, що їх не завжди зручно носити із собою, тому я із задоволенням провела кілька днів із Huawei Freebuds Lipstick. Після знайомства у мене з’явилося лише одне запитання — як стільки звуку можна помістити у такий маленький розмір?

Ксенія Шагова

Навушники дозволяють почути кожен інструмент у треку, дарують відчуття об'єму і навіть на високій гучності з ними комфортно провести тривалий час. Та що пояснювати — краще взяти один раз і послухати.

Докладніше про навушники Huawei Freebuds Lipstick читайте за посиланням.

Фото: Юрій Яцкуліч

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.