До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Архівні концерти Radiohead будуть опубліковані на YouTube

Через кілька місяців після запуску своєї "публічної бібліотеки" рідкісних EP британська група Radiohead тепер завантажує архівні концерти на YouTube, щоб скрасити час карантину.

"Тепер, коли ви не маєте вибору, хочете ви тиху ніч чи ні, ми представляємо вам перші з кількох LIVE SHOWS з публічної бібліотеки Radiohead, які тепер будуть доступні на YouTube-каналі Radiohead", — написала група у своєму Instagram.

Реклама

Ця новина з’явилася після того, як Radiohead оголосили, що вони відпочиватимуть від спільної роботи у 2020 році, щоб зосередитися на інших проєктах. Перший концерт, який вже є в доступі — виступ Live From a Tent in Dublin, який відбувся 7 жовтня 2000 року. У межах цього шоу гурт зіграв безліч треків із четвертого студійного альбому Kid A, який випустили менш ніж за тиждень до шоу.

Нагадаємо, у січні Radiohead відкрила особистий архів, у якому також представлені художні роботи, музичні кліпи, збірники й телевізійні виступи. За концепцією, член групи виконує роль "бібліотекаря", викопуючи свої улюблені матеріали з архіву. Шанувальники реєструються онлайн, щоб "отримати бібліотечну картку", а потім можуть переглянути весь каталог.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.