До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прем’єра: "Тихо діти сплять" — новий кліп Alyona Alyona

"Ми всі прийшли в цей світ, щоб служити йому й робити його кращим. Але зараз навіть те, що не потребує вдосконалення, ми знищуємо, не думаючи про наслідки".

Гіп-Гоп-виконавиця Аlyona Аlyona випустила новий кліп — як завжди, дуже актуальний. Кліп на пісню "Тихо діти сплять" знятий на острові Балі і являє собою соціальний маніфест: артистка закликає людей схаменутися, змінювати ставлення до довкілля й не ігнорувати те, що відбувається, "поки цей світ ще не зник".

Реклама

Початок цього року Аlyona Аlyona провела на Балі. "Берегові лінії на Балі були вистелені пластиком з океану. Сміття було скрізь, — каже артистка. — В Україні те ж саме: в річках плавають відходи, на полях рясніють принесені вітром пакети. Я не хочу жити й бачити це далі!"

Alyona Alyona на Балі

У кліпі ми бачимо як ідилічні балійські краєвиди, якими славиться острів, — мальовничі ліси, диких тварин, — так і звалища, і берег океану, буквально всіяний сміттям. Балі вибрали для знімання цього кліпу не випадково. За даними організації The Bali Partnership, острів переживає екологічну катастрофу: щорічно він виробляє майже 2 млн тонн відходів, і тільки половину всіх відходів утилізують, а решта забруднює океан. Все ще можна врятувати — головний меседж нового треку від Аlyona Аlyona.

Alyona Alyona на Балі

Зрежисував відео Антон Штука.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.