До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прем'єра: The Hardkiss представили кліп на трек "Серце"

Група The Hardkiss, яка минулого року зібрала свій перший "Палац спорту", продовжує ставити собі нові завдання. Цього разу музиканти створили нетиповий для себе кліп. У ньому немає ефектних декорацій і всього один персонаж – це фронтвумен гурту Юлія Саніна, яка протягом трьох хвилин самозабутньо танцює посеред фактично пустельних пейзажів. Саме за допомогою танцю музиканти вирішили розповісти історію, закладену в їхньому новому треку "Серце".

"Не було завдання мати красивий вигляд і гарно танцювати, хотілося мати дивний вигляд і при цьому ніжний – розповідає Юлія. – Було важливо передати настрій пісні, стан, коли людина збирає всі сили, що залишилися, щоб сказати іншому: "Я відпускаю тебе". Танцювати я вирішила сама. Мені пощастило з хореографом-постановником – це Марина Кущєва, яка відмінно розуміється у стилі контемпорарі. Наш танець не мав бути сексуальним і простим – навпаки, він дивний, емоційний. У мене було півтора тижні, щоб відрепетирувати: кожного дня тренування, а після них удари і синці".

Реклама
Юлія Саніна на зйомках кліпу

Знімали кліп в Україні – поблизу Кам'янця-Подільського, біля руїн скельного монастиря. Холодна природа і дівчина, яка танцює, – відео мінімалістичне, але дуже емоційне.

Фото: Ян Сталевський

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.