До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прем'єра: співачка ROXOLANA випустила трек на поезію Ліни Костенко

ROXOLANA молода українська співачка Роксолана Сирота, про яку ми, напевно, почуємо ще не раз. Артистка дебютує з треком "Очима" для першого треку вона вибрала поезію Ліни Костенко "Очима ти сказав мені: люблю". Ця прем'єра стала початком великого арт-проєкту UkraineIs, який об'єднає сучасну музику і українську поезію, а невдовзі ROXOLANA представить мініальбом на основі поезії українських авторів.

"Музикою я займалася від самого дитинства, каже ROXOLANA. Тому я добре знаю, наскільки пластична українська поезія і як цікаво вона може звучати разом з музикою. Ідея записати окремий мініальбом на слова відомих поетів була у мене давно, але реалізувати її "допоміг" карантин я просто закрилася в студії і багато експериментувала з музикою і словами. Так і народився трек "Очима" на слова Ліни Костенко".

Реклама
ROXOLANA

"Я хочу показати, що українська поезія може звучати класно і сучасно, незалежно від того, коли вона була створена, продовжує ROXOLANA. Крім того, я сама все життя спілкуюся українською мовою і хочу, щоб українська молодь не лише говорила, але й співала рідною мовою, незалежно від того, реп це чи лірична балада".

Фото: Ксенія Каргіна

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.