До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прем'єра: ONUKA про новий трек Guns Don’t Shoot

Антивоєнний маніфест – так називає Ната Жижченко, лідер гурту ONUKA, свій новий трек Guns Don’t Shoot з майбутнього альбому MOZAЇKA. Потужний, динамічний, різкий, тривожний – Guns Don't Shoot хочеться слухати на повторі. Як завжди, ONUKA продовжує експериментувати, вводячи в треки все нові музичні інструменти. "У цьому треку, крім духових, які для нас дуже важливі, звучить дримба – один з найдавніших інструментів в світі, який присутній не тільки в українській культурі, а й у культурах багатьох північних народів, в камбоджійській, татарській та інших", – каже Ната.

ONUKA

Ната доповнює, що антивоєнний меседж треку насправді універсальний – Guns Don't Shoot не тільки про Україну і події, що відбуваються на сході країни, а й про весь світ. "З тих пір, як ми занурилися в соцмережі, оголилося багато наших якостей – хороших і поганих. Іноді, якщо почитати коментарі в соцмережах, створюється враження, що світ потопає в ненависті, презирстві та сарказмі. Мій трек в тому числі і про те, що в наш час like – або dislike – це теж зброя".

Реклама

Тим часом група закінчила успішне європейське турне, виступивши в Польщі, Німеччині, Голландії. "На концерті у Варшаві було 900 чоловік, в Берліні – 800, в Гаазі – 800, – розповідає Ната. – Приїжджали шанувальники з сусідніх Данії і Бельгії". Сьогодні, 7 листопада, ONUKA відіграє концерт в одеській Опері.

Читайте також:

Син Шарлотти Генсбур в її новому кліпі Ring-a-Ring O 'Roses

Бенджамін Клементін випустив кліп на пісню Jupiter

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.