До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прем'єра: новий кліп The Hardkiss "Коханці"

"Місто закохує нас і зраджує. Місто наповнилося колишніми коханцями – скільки нас з ранами..." . Група The Hardkiss, що цієї осені зібрала свій перший Палац Спорту, випускає кліп на пісню "Коханці". Це один з головних синглів нового альбому "Залізна ластівка". За два місяці пісня набрала більше 2 мільйонів YouTube-прослуховувань.

Юлія Саніна

Для зйомок кліпу група побудувала ціле місто, по якому хаотично блукають десятки людей – "колишніх коханців, кожен з яких травмований минулими стосунками". Режисер кліпу – креативний і музичний продюсер групи Вал Бебко, а оператор – Ярослав Пілунський, з яким група працювала над відео "Мелодія" і "Organ".

Реклама


"Навіть у мегаполісі долі людей тісно переплітаються, – розповідає фронтвумен The Hardkiss, Юлія Саніна. – Ми всі любили, ми всі чиїсь колишні і майбутні. Минулі відносини, як клеймо, на все життя залишаються у нашій свідомості. Але це нормально, так буває, ми однакові щодо цього. Ми такі, які є".

2019 року група продовжить тур на підтримку альбому "Залізна ластівка". На початку березня концерти відбудуться в Польщі, Білорусі та України.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.