До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прем’єра: новий кліп гурту The Hardkiss — "Обійми"

"Обійми" — так пронизливо називається новий сингл гурту The Hardkiss. Пісня стала саундтреком для короткометражного фільму української режисерки Каті Царик. Сингл присвячений простим людським почуттям і потребам — наприклад, потребам в обіймах.

"Не треба слів, не треба дарунків. Вони не роблять нас щасливими, якщо кохана людина забуває про найпростіше й таке потрібне — обійми, — каже фронтвумен The HARDKISS Юлія Саніна. — Це другий випадок за десять років існування гурту, коли я написала пісню спеціально для фільму. Я прочитала сценарій Каті й цього мені вистачило для натхнення. Мені здається, що наші "Обійми" максимально зійшлися".

Реклама

Режисерка Катя Царик додає: "Чому ми не надаємо уваги нашим потребам: бути почутими й вислуханими, відчути обійми коханої людини ?! На тлі воєн, криз, екологічних проблем вони здаються дурницею, забаганкою... Я хочу, щоб ми говорили, коли нам боляче, навіть якщо це здається незначним".

Юлія Саніна і Катя Царик

Кліп на трек також зняла Катя Царик. Його події відбуваються в підземці метро, ​​а головну героїню зіграла актриса Вікторія Карпінська. Футуристичний тунель для кліпу довелося збудувати в павільйоні. Команда на чолі з художником Євгеном Костирою зібрали конструкцію заввишки 8 і завдовжки 16 метрів.

Нагадаємо, що цього року The HARDKISS відзначає десятиріччя. Сингл "Обійми" ввійде до четвертого альбому гурту, який з’явиться навесні, напередодні шоу "Десять". Концерт відбудеться 29 травня на НСК "Олімпійський".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.