До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прем'єра: "Мозоль" — спільний кліп Івана Дорна і Constantine

Давні друзі та колеги Іван Дорн та Constantine записали спільний трек "Мозоль" — і зняли на нього кліп, який вийшов комедійним вестерном. У кліпі Дорн і Constantine, одягнені в капелюхи Ruslan Baginskiy і джинси Ksenia Schnaider (вона на Constantine), грабують банк і водночас демонструють свій танцювальний талант.

"Мозоль" — це плід чотирирічної співпраці і дружби Івана Дорна й Constantine. Дружба музикантів почалася, коли Консантин потрапив у команду Дорна в шоу "Голос країни" — відтоді музиканти співпрацюють. Самі музиканти описують трек так: "Це композиція у старому доброму естрадному стилі, вона самоіронічна і позитивна".

Реклама

Трек "Мозоль" увійшов до нового мініальбому Constantine, що отримав назву "Симпатичний. Це перший реліз артиста на лейблі Universal Music, з яким Constantine підписав контракт цьогоріч. "Новий ЕР повністю відображає мій внутрішній настрій в період світового хаосу і невтішних подій, — розповідає Constantine, — Я хочу поділитися старим добрим святом, легкими мелодіями і наївними смислами. Ці пісні немов конфетті, що піднімають у повітря вібрації веселощів і радості для всіх, хто опинився під дискоболом. Не має значення, осінь чи зима, ранок чи вечір, під "Симпатичний" танцювати хочеться завжди!"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.