До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прем’єра: "Мама" — новий трек Саші Чемерова

Український рок-музикант Саша Чемеров, фронтмен і засновник легендарного гурту "Димна суміш" і "The Gitas" випустив новий трек "Мама". Це пронизлива композиція, яку записано взимку 2020 року, під час локдауну, у колаборації з молодим українським гуртом "Hyphen Dash".

Реклама

"Я написав цю пісню в Лос Анджелесі, у 2016 році й відразу ж виклав лайв відео куплета й приспіву у фейсбук", — розповідає Саша Чемеров. — Буквально за кілька діб допис переглянуло понад двадцять тисяч людей. „Маму" я грав наживо ще кілька разів упродовж наступних двох років, і всі, хто її чув, просили записати студійну версію. Люди почали виконувати кавери, і у всіх містах України, де грають вуличні музиканти, час від часу звучить „Мама". Так вийшло, що пісня стала гітом у вузьких колах ще до релізу, але я хотів би, щоб „Маму" почуло якомога більше людей. Ця пісня не про матір, а про стан людини, що пережила випробування любов’ю і ненавистю, щастям і зрадою, про втрату відчуття рідного дому".

4 серпня трек "Мама" можна буде почути наживо — Саша Чемеров зіграє концерт на даху ЦУМу. Музикант виконає акустичну програму, до якої ввійдуть нові й улюблені пісні, пісні гурту "Димна суміш" та The Gitas.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.