До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прем'єра: Magdalena – новий альбом FKA Twigs

9,4 бала з 10 – саме так оцінив новий альбом співачки FKA Twigs музичний журнал Pithfork, який зазначив, що альбом створений в авангарді сучасної поп-музики. Другий альбом співачки вийшов 8 листопада і названий на честь Марії Магдалини.

"Для мене Марія Магдалина – не так релігійний персонаж, як глибоко жіночний, – сказала FKA Twigs в інтерв'ю Hypebeast напередодні виходу платівки. – Під час роботи над альбомом я більше дивилася на неї як на жінку та на те, яким був її архетип. Якою була її справжня історія? Як нею маніпулювали протягом століть?". До альбому увійшли 9 треків, написаних за останні два роки, після розставання співачки з Робертом Паттінсоном, а також після того, як Талія Барнетт (справжнє ім'я співачки) пережила складну гінекологічну операцію. Образ Марії Магдалини, за словами співачки, став для неї джерелом розради і гармонії.

Реклама

FKA Twigs писала альбом на самоті і практично не з'являлася на публіці останнім часом. Її попередній альбом вийшов 2015 року. З тих пір вона представила лише три нові роботи: спільний з A$AP Rocky кліп Fukk Sleep і два власні відео – Cellophane, знятий в Києві, і Holy Terrain.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.