До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прем'єра: KOLA присвятила новий кліп улюбленій бабусі

Українська співачка KOLA, зірка якої виникла після участі в шоу "Голос", представила нову відеороботу під назвою "Ба". Присвячена вона бабусі артистки, яка так і не встигла побачити свою внучку на великій сцені.

"Моя Ба завжди мріяла побачити мене в телевізорі, але так і не встигла… Хоча я знаю, що навіть з неба вона все бачить і дуже пишається мною! Ця пісня розливається в моїй душі і я дуже хочу, щоб люди, які почують її, усвідомили головне: приділяйте більше часу своїм близьким людям, поки вони ще живі. Адже так важливо говорити з кимось, радитися, вечеряти, обійматися і висловлювати свою сильну любов," — розповіла KOLA.

Реклама

Разом із піснею співачка презентує відеороботу, в якій подумки переноситься вже в порожній будинок, пронизаний теплими спогадами про бабусю. Режисером кліпу став Антон Ковальський. "Коли заплющую очі, можу повернутися в той дім, де минало все моє дитинство, відчути цей запах, дотик бабусиних рук і її голос. Я все це пам'ятаю, наче то було вчора. Саме в цьому відео ми з командою намагалися відобразити ту атмосферу дому, за яким я ходжу багато років поспіль, згадуючи, як все було колись..."

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.