До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прем'єра: кліп Amnesia гурту Liloviy

Liloviy – молодий український гурт. До його складу входять: вокалістка Олена Коверник, музиканти Антон Ан, Олександр Довгаль, Богдан Калениченко і Семен Челбарах. Два місяці тому гурт випустив дебютний альбом "Називай", а сьогодні представляє ліричний, але сміливий трек "Amnesia". В його основі – поезія Юрія Іздрика.

Відеосупровід для Amnesia зняла одна з найцікавіших українських режисерок Марися Нікітюк. Торік Марися дебютувала на Берлінському кінофестивалі з фільмом "Коли падають дерева", який також отримав "Золоту дзиґу" і нагороду Одеського кінофестивалю. На ідею кліпу вокалістку Олену Коверник надихнула скульптура "Тяжіння" українського художника Олексія Владимирова.

Реклама
Солістка гурту Олена Коверник

"Пісня зачепила мене масштабом звучання, я в ній побачила космос і перший хаос. Тому вирішила розповісти про сам процес творення на глобальному рівні: як зі світу протилежностей народжуються міріади варіантів життя. Я дуже хотіла зробити це відео в форматі поліекранів, щоб створити новий візуальний світ. Це добре вписалося в мою космогенічну концепцію", – розповідає Марися Нікітюк. У кліпі беруть участь актори Київського академічного театру на Липках.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.