До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прем'єра: Alina Pash представила кліп на сингл Slukhay

Весела імпровізація та ода свободі – саме таким є відео на підтримку синглу Alina Pash: Slukhay – одного з найбільш визначних треків з недавнього альбому PINTEA: GORY.

"Ми хотіли показати той Київ, яким ми його знаємо і любимо. Місто веселої молоді та творчих, відкритих людей", – каже Alina Pash.

Реклама

Drag queen, угруповання Культ і безліч українських інді-брендів. Alina Pash очолює яскраву ходу в живих декораціях вуличної вечірки Block Party. Також у відео знявся DJ Weedim. Відомий французький діджей, який став саундпродюсером треку "Слухай", приїхав спеціально до України на культову вуличну вечірку на вулиці Рейтарській і на зйомки кліпу.

"Ми знімали відео на випадкові камери друзів, на телефон. Причому знімали все навколо без жодного сюжету: мій саундчек, самі веселощі, людей. Придумували танцювальні рухи на ходу і просто весело проводили час. Найважливіше в Slukhay – це атмосфера свята і єдності", – зазначає артистка.

Режисером відео став Натан Дейзі – французький кліпмейкер і музикант. Це вже четверте відео Натана для Аліни. Раніше він знімав кліпи OINAGORI, Padlo (спільно з alyona alyona) і недавнє спліт-відео Good Evening/Ego gra.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.