До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Поруч": український музикант Art Demur записав пісню на підтримку ЗСУ

Українські музиканти не стають осторонь війни в Україні. Деякі з них пішли в ЗСУ й захищають нашу країну на фронті, а інші й далі створюють музику, щоб через неї підтримувати українців та їхній бойовий дух. Зокрема, український співак Art Demur на 8-й день війни записав дуже емоційну пісню "Поруч". Волонтери зробили на композицію відеоряд, щоб підтримати ЗСУ й усіх, хто боронить землю України, та висловити їм свою вдячність.

"Я написав цю пісню на 8-й день війни, – розповідає музикант. – Швидко, з першого разу. Мені хотілося сказати кожному українцеві – Я ПОРУЧ. Ми всі – поруч, і в цьому наша сила та міць".

Реклама
Art Demur

"Як ти?" Два слова, чотири літери, які кожен з нас щоранку говорить у слухавку, телефонуючи близьким, проте скільки турботи в цих словах. Саме вони стали рефреном пісні. Зараз важкі для нас часи, між нами сотні кілометрів та багато міст, але ми однаково поруч разом з тими, кого любимо. Ми підтримуємо людей словами, вчинками, думками, музикою та віршами, щоб піднести бойовий дух і показати героїчність нашого народу. Знайте, що ми обов’язково переможемо та зможемо обійняти всіх близьких і друзів. Слава Україні!

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.