До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Помер Енді Флетчер – один із засновників гурту Depeche Mode

26 травня на 61-му році життя помер один із засновників легендарного британського гурту Depeche Mode клавішник Енді Флетчер. Сумну новину повідомив колектив на офіційній сторінці у Twitter-акаунті. Причина смерті поки що не повідомляється.

Енді Флетчер

"Ми вражені й сповнені величезного смутку через передчасну смерть нашого дорогого друга Енді „Флетча" Флетчера. У Флетча було золоте серце і він завжди був поруч, коли була потрібна підтримка, жива бесіда, сміх від душі і холодна пінта. Наші серця разом з його сім’єю, і ми просимо всіх вас подумки підтримати їх і з повагою поставитися до їхнього особистого життя в такий важкий час", — ідеться в заяві гурту.

Реклама

Нагадаємо, що англійський гурт Depeche Mode засновано в 1980 році. Дебютний альбом Speak & Spell вийшов у 1981 році й швидко вивів гурт у перші ряди нової музичної хвилі в Британії. У 2020 році Енді Флетчера як учасника Depeche Mode занесли в список Залу слави рок-н-ролу. Колектив неодноразово виступав з концертами в Україні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.