До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Плейлист: фронтвумен The Hardkiss Юлія Саніна вибирає 5 улюблених українських пісень

Юлія Саніна, фронтвумен The Hardkiss, народилася і виросла в Києві – і є ровесницею незалежної України. Восени гурт дасть серію акустичних концертів в 7-ми містах країни, фінальні концерти відбудуться 3 і 4 листопада в київському Палаці "Україна". "Акустика – це особлива атмосфера, п'ятнадцять музикантів-мультиінструменталістів на сцені і головні пісні гурту в новому звучанні", – розповідає Юлія. Спеціально для Vogue.ua до Дня Незалежності України гурт The Hardkiss вибрав свої улюблені українські треки.

Квітка Цісик – "Де ти тепер"

Стара українська, але при цьому авторська пісня. У неймовірному виконанні Квітки Цісик вона нагадує мені про прощання зі школою, випускний вальс. Ну, і першу романтику, звісно.

Святослав Вакарчук – "Така, як ти"

Ця пісня супроводжувала мене, дівчинку-підлітка, яка мріяла про кохання, але ще нічого в цьому не тямила. Так хотілося, щоб такі слова і рядки хтось колись присвятив і мені. І дуже хотілося, щоб це "колись" настало якомога швидше.

ВВ – "Весна"

На моїх шкільних дискотеках найчастіше звучали електроніка і R'n'B, – модна музика того часу. Але коли вмикали "Весну", всі забували про особисті музичні вподобання ... Дуже крута і до сих пір модна композиція, з народним "шармом" і мотивом. Напевно, найулюбленіша пісня з репертуару "ВВ".

Мотор'ролла – "8-й колір"

Кілька років тому сиділи і думали, на яку українську пісню The Hardkiss було б цікаво зробити кавер. Пісня "8-й колір" була в цьому списку. Вона стильна і рокова. Одна з перших пісень українською мовою, яка звучала модно і непопсово при цьому.

Lama – "Знаєш, як болить"

Кліп на цю пісню мене теж зачепив. Вельми провокаційне відео для того часу з кадрами з якоїсь стрічки про лесбійське кохання. Мені в принципі творчість Lama подобалася. Це був чудовий взірець непопсової і цікавої артистки. Тоді я і уявити не могла, що колись у самої з'явиться можливість попрацювати з Віталієм Телезіним, який з Наталією Дзенків і робив цю музику.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.