До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Плейлист: що слухає піаніст Петер Бенце

15 грудня у Києві випустить Петер Бенце всесвітньо відомий піаніст, композитор і продюсер, який став відомим завдяки своїм унікальним фортепіанним аранжуванням композицій Майкла Джексона. З Vogue.ua угорський музикант, випускник знаменитої музичної школи Berklee College of Music, поділився улюбленою музикою, яка найчастіше звучить в його плейлисті.

Петер Бенце

1. Michael Jackson: Smooth Criminal

Реклама

На мій погляд, одна з найкращих композицій Майкла Джексона. Є в ній щось унікальне: якась дитяча простота, але, при цьому, мелодія така чіпка, що хватає тебе і не відпускає.

2. Toto: Africa

Ймовірно, одна з найкращих "висхідних" композицій в історії. Це музика, яка з'єднує людей. Граєте ви її на вечірці чи просто чуєте по радіо, а вона приносить багато радості.

3. John Williams: Star Wars (Main Titles)

Знаменита заголовна композиція з "Зоряних воєн". Одне слово описує її найкраще: легендарна. Це магічна п'єса, яка розповідає так багато історій в кожну свою секунду, що можна навіть не дивитися на картинку. Незважаючи на класичне аранжування, Джон Вільямс зумів створити унікальний звук, який легко впізнати. Ми можемо з упевненістю визнати, що щонайменше половина успіху "Зоряних воєн" пов'язана з цією піснею.

4. John Williams: Adventures on Earth (from E.T. the Extra-Terrestrial)

Інший шедевр Джона Вільямса. Протягом цих 10 хвилин відчуваєш так багато емоцій, що буквально розриває на частини. Музика, яка повертає тебе в дитинство. Я завжди слухаю цю музику, якщо хочу "обнулити" все.

5. J.S. Bach: Brandenburg Concerto No. 4 – I. Allegro

Якби потрібно було вибрати одну класичну п'єсу, яку я можу слухати вічно, це точно був би Бах. Його 4-ий Брагденбурський концерт кожного разу змушує мене буквально тремтіти від того, як ідеально написана кожна нота. Там немає жодної зайвої ноти музика Баха, безумовно, божественна.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.