До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Плейлист: що слухає діджей Pavel Plastikk

Pavel Plastikk, один з найуспішніших українських діджеїв, який виступає в клубах по всій Європі, поділився з Vogue.ua своєю улюбленою музикою.

Pavel Plastikk

1. Evans Pyramid Never Gonna Leave You

Реклама

Через 40 років після виходу цієї пісні, її творця, Андре Еванса, досі називають безперечним королем бостонського бугі. Я з цим шедевром познайомився відносно недавно, так як 1978-го Андре випустив тільки 5 тест-екземплярів альбому Evans Pyramid, після чого широкій аудиторії він представлений не був. Музика поза часом.

2. That's Us / Wild Combination Arthur Russell x The Muppet Movie

Артур Расселл, видатний талант і з скромною душею людина, перфекціоніст. Геній. Його високі вимоги до себе і навколишньої музики завжди будуть для мене орієнтиром і натхненням. Упевнений, що в його честь повинні назвати не одну вулицю в США і за їх межами.

3. Depeche Mode Useless

Люблю Depeche Mode і вперше почув цей трек коли вийшов диск з компіляцією реміксів Kruder & Dorfmeister, це було 1998 року. Унікальний випадок, коли ремікс перевершив оригінальний трек культової групи, і взагалі остаточно втягнув мене в електронну музику як в спосіб життя. Назавжди.

4. Boof (Maurice Fulton) To Make Up For It

Boof! це Моріс Фултон, напевно, мій улюблений електронний музикант сучасності. Багатошарові перкусії, розміреність, елегантність і божевільний тиск – набір компонентів, якими я, як діджей, сьогодні керуюся у своєму ремеслі.

5. Ryuichi Sakamoto feat David Sylvian World Citizen

Рюіті Сакамото завжди в моєму плейлисті, мені здається людство ще не до кінця оцінило космічний талант цього японського композитора, який присвятив музиці все своє життя і навіть більше.

6. Dirty Jesus Don't Fuck With My Shit

Випущена 1997 року платівка зі скандальною назвою у свій час стала для мене справжнім одкровенням. Вона розпочала мій роман з house-музикою. У мене в колекції цілих 3 копії цієї платівки (на випадок якщо раптом якась одна вийде з ладу або подряпається).

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.