До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Плейлист: що слухає діджей Паскаль Орбе

Французький музикант Паскаль Обре (Vitalic), один з найяскравіших європейських діджеїв, виступить в Києві 19 жовтня. Напередодні він розповів Vogue.ua про музику, яка надовго оселилася в його плейлисті.

1. Crash Course in Science – Flying Turns

Реклама

Цей трек родом з 1970-х, але він не втратив своєї актуальності і сьогодні. Це саме той запис, який мене надихає на роботу.

2. Farah – Into Eternity

14-хвилинна подорож в найтемніші закутки диско. Щось унікальне в своєму роді – глибоке, напружене, темне і песимістичне.

3. Maud Geffray – 1994

Відомий продюсер родом з Парижа. Він підкорив музичний світ своїм повільним техно з "темною" атмосферою. А безпосередньо цей запис – наче відсилання до золотої епохи рейву в Парижі.

4. Flavien Berger & Étienne Jaumet Arco Iris

Флав'єн Бергер – новачок на французькій сцені. Його музика одночасно і експерементальна, і поетична. Він один з найбільш креативних музикантів сучасності.

5. Tiger & Woods Ginger & Fred

Дуже добрий трек.

6. Nina Kravitz – Pain in the Ass

Ніна – дуже талановитий діджей і продюсер. У цій пісні їй вдалося показати, наскільки жіночною вона може бути, а цей дивний повтор в кінці – моя улюблена частина.

7. Age of Love – The Age of Love (Jam & Spoon Watch out for Stella)

І трохи олдскул – безпрограшний хіт родом з 90-х. Це музика революційного часу, складністю якого я захоплююся до сих пір.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.