До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Плейлист: 6 найкращих треків для цієї осені

Міша Бондарєв, програмний директор онлайн радіостанції "20ft Radio", яка увійшла в шортлист престижної премії Webby Awards, продовжує створювати для Vogue.ua мікс з найкращої нової музики. Цього разу це 6 треків, щоб зануритися в осінню меланхолію.

1. Yoshinori Hayashi Geckos

Реклама

Останній трек з нового альбому Yoshinori Hayashi – японського продюсера зі своїм унікальним гаусових стилем. Його музика нагадує мені сканер, який дає змогу за раз побачити приховані шари картини. Уважно послухайте його музику і ви зрозумієте, що я маю на увазі.

2. Beatrice Dillon and Call Super Fluo

Спільна композиція Beatrice Dillon і Call Super у мене стійко асоціюється зі звучанням класичного рейдіохедовського альбому Kid A, який чудовий для осені. Цей трек теж круто звучить посеред теплої осінньої сірості.

3. Kikagaku Moyo Dripping Sun

Заголовний сингл токійців Kikagaku Moyo (Геометричні Візерунки) з нового альбому Masana Tamples. Приємна суміш психоделічного року, кабакового фанку і міської балади, яка прописала групу серед найбільших світових імен такої хвилі і відкрила їх лайв на KEXP.

4. Beat Pharmacy Bowling Dub

Абсолютно несподіване для мене відкриття – це музика електронного проекту Beat Pharmacy. Дуже радує небанальна інтерпретація даб-музики і цілком вільне загравання з будь-яким іншим електронним жанром.

5. Marie Davidson So Right (John Talabot Remix)

Ремікс Джона Талабота на трек з нового альбому Марі Девідсон "Working Class Women". Цей трек представили значно раніше ніж сам альбом і, як мені здається, він випростав стежки до його успіху. До речі, Джон Талабот відвідував Closer у березні цього року, і я дуже сподіваюся, що ви там були, тому що я – ні.

6. Simple Symmetry Suspiria

Добиваючи цей невеликий плейлист не можу не закінчити його воістину геловінським треком. Приголомшлива робота братів Липських, фантазія на тему Суспірії, в якій звучить клавесин, що пробирає до мурашок, і перегукується з паралельно представленим саундтреком до римейку Суспірії від Тома Йорка.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.