До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Відкриття оновленого Skybar

Promotion

23 листопада відбулося гучне відкриття відомого київського клубу SkyBar, який протягом 8 років був місцем тяжіння всіх шанувальників якісної електронної музики. Не зрадив своїм принципам SkyBar і після камбеку – на вечірку прилетів німецький ді-джей HOSH, що був біля витоків одного із значущих лейблів сучасної електронної сцени, DIYNAMIC MUSIC.

Реклама

Новий етап в своїй історії SkyBar почав з новим обличчям – над дизайном клубу працювала команда Yodezeen, відома співпрацею з Vogue UA над виставкою "Україна в моді". Команда дизайнерів створила для SkyBar інтер'єр в стилістиці мінімалістичного футуризму з оригінальним світловим рішенням, вулканічною магмою і лаконічними формами. Крім того, інтер'єр доповнили два твори сучасного мистецтва: скульптура витаючої у просторі дівчини, авторства Нікіти і Єгора Зігури, і монументальна робота в стилі гіперреалізму художника Юрія Сівіріна.

DJ HOSH

Першими гостями SkyBar стали ресторатор Микола Тищенко, арт-критик Костянтин Дорошенко, модель Самвел Туманян, художниця Юлія Бєляєва, куратор Андрій Сігунцов і багато інших.

<b>SkyBar_Opening</b>

Сайт:http://skybar.ua/

Facebook:https://www.facebook.com/SkyBarKiev/

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.