До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Звільни мене: прем'єра нового кліпу The Hardkiss

The Hardkiss представляють новий сингл майбутнього альбому "Залізна ластівка" – історію-драму про порятунок потопаючого. Називається трек Free Me, а режисером його кліпу став Вал Бебко, один з співзасновників колективу.

The Hardkiss

"Ми завершуємо роботу над альбомом і нам захотілося поділитися подробицями того, що відбувається, – розповідає Вал. – У відео немає нічого зайвого: тільки група, студія і музика. Періодично спливають кадри з минулого – наші найважливіші та найцікавіші виступи. Для артиста вихід на сцену – це теж своєрідне звільнення, обмін енергією. Те, що ти накопичуєш днями і ночами – ти віддаєш зі сцени людям. Ми дуже любимо грати концерти і нам вже не терпиться представити новий матеріал слухачам".

Реклама
The Hardkiss
The Hardkiss

Солістка The Hardkiss, Юлія Саніна, додає: "Живий після корабельної аварії, чоловік схопився за уламок і звертається до Бога. Він просить звільнення від всього поганого, від болю, який міг заподіяти іншим. Він розуміє, що майбутнього не буде, якщо не відпустити своє минуле. Але ми любимо хеппі-енди, тому людина почута, прощена і бачить далеко омріяний берег".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.