До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Про кохання: Джамала випустила новий кліп

Осінь починається романтично: у Джамали вийшов новий кліп "Сумую", який співачка зняла в Португалії на березі Атлантичного океану. Режисер відео – Ігор Стеколенко, який працював над попереднім відео Джамали I Believe in U, і зняв більше сотні кліпів – зокрема для гуртів "Океан Ельзи" та Brutto, й декілька фешн-відео для бренду Lake.

Джамала розповідає, що для неї "Сумую" став експериментом. "Я трохи втомилася від того, що навколо дуже багато схожої музики. Всі користуються однаковими семплами, музичними бібліотеками, у всіх однакове звучання. В чому була особливість роботи над цим треком? Музиканти вперше почули мій демо-запис безпосередньо в студії. Ми почали створювати аранжування практично одразу, після першого прослуховування. Не затирали пісню до дірок, як іноді буває, в пошуках потрібного звучання". Натхенням для відео, за словами Джамали, стала героїня Одрі Тоту з фільму "Амелі": "Вона жахливо романтична й вразлива, з кожної скороминущої розлуки робить справжню драму. "Сумую" якраз про таку "дівчину-Амелі"".

Реклама

Читайте також:

День радио: интервью с создателями 20ft Radio

Які спектаклі варто побачити на Гогольfest-2017

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.