До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Колекція наушників Beats Decade: для спорту, подорожей та дому

Promotion

На честь свого десятиріччя компанія Beats Electronics, яка входить до складу Apple, представляє лінію стильних навушників Beats Decade. Їх обирає Гвен Стефані, Леді Гага, Джастін Тімберлейк. І Vogue.ua.

10 років тому репер і продюсер Dr. Dre створив свою компанію аудіопродукції Beats. І практично відразу вона завоювала любов і меломанів, і модників. Найстильніші навушники легко впізнати по логотипу – симпатичній круглій букві b, а також ефектному глянцевому дизайну. Це рішення перевело Beats з розряду підручного засобу в статус модного аксесуара, за яким полюють поціновувачі. Навушники Beats щось на кшталт культу, за яким меломан може легко впізнати серед натовпу "свого". У кліпах і роботі їх використовують ті, хто знає толк в звуці: Леді Гага, Фарелл Вільямс, Нікі Мінаж і Джастін Тімберлейк.

На честь ювілею легендарна компанія випустила нову ексклюзивну колекцію Beats Decade. Навушники з цієї лінії виконані в класичній елегантній комбінації червоного і чорного. Вони матимуть чудовий вигляд з брючним костюмом, кейпом або сукнею зі шкіри – головними трендами наступної осені. Стиль завжди криється в деталях: капелюсі, рукавичках, взутті, прикрасах. Навушники продовжують цей список.

Реклама

Ефектні навушники із серії Beats Decade можуть легко стати головним акцентом у вашому образі – вони цілком самостійні. Особливо масивні Beats Studio 3, які просто концентрують увагу і компліменти. Найкраще ці навушники комбінувати з лаконічним і стриманим осіннім одягом.

Колекцію Beats Decade представляють п'ять пар навушників: Beats Studio3, Beats Solo3, Beats PowerBeats3, urBeats3 і BeatsX, і у кожної своє призначення.

Для студії

Якщо ви музикант, який працює в студії, то придивіться до великих повнорозмірних навушників Beats Studio3. Ці професійні студійні навушники не тільки збирають захоплені погляди, але і ідеально передають звук. Спеціальна система Pure ANC розпізнає і блокує зовнішні шуми, а також підбирає оптимальні параметри відтворення, забезпечує чистоту звуку і передачу найдрібніших відтінків голосів виконавців. Заряду акумулятора вистачає на 22 години.

Для дому

Стильні Beats Solo3 працюють 40 годин без підзарядки – а, значить, улюблену музику можна слухати безперестанку. М'які зручні чашки блокують зовнішні шуми і дають вам змогу почути кожну ноту улюбленого треку. Навушники зручно і міцно кріпляться, тому в них комфортно рухатися і займатися побутовими справами, слухаючи музику.

Для спорту

Якщо ви не уявляєте і дня без йоги, TRX або функціональних тренувань, то варто звернути увагу на бездротові навушники PowerBeats3. Вони захищені від поту і вологи, а значить навіть на інтенсивному тренуванні ви матимете ефектний і яскравий вигляд. 12 годин вони працюють без підзарядки, а всього 5-хвилинної підзарядки буде досить, щоб займатися під музику ще цілу годину. Мініатюрні і акуратні, вони добре доповнюють будь-який образ в спортивному або casual стилі.

Для прогулянок та подорожей

Для частих відряджень і подорожей, а також просто недільних прогулянок по місту краще вибрати елегантні urBeats3, які не утрудняють рухів. Коли ви знімаєте їх, магнітні елементи притягуються один до одного, а плоский кабель не сплутується – тому з цими навушниками легко залишатися мобільним. Під час подорожей корисним буде і кабель RemoteTalk, який йде в комплекті. Досить натиснути всього одну кнопку, щоб відповісти на дзвінок і спілкуватися за допомогою вбудованого мікрофона, або керувати музикою.

На кожен день

BeatsX – якісні бездротові навушники на кожен день. Завдяки гнучкому кабелю вони компактні і мініатюрні, тому їх можна не знімати цілий день. Коли захочете зробити паузу, просто киньте навушники в кишеню. Завдяки демократичному дизайну вони личитимуть до повсякденного одягу, наприклад, джинсів і білої сорочки, або брючного костюму.

.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.