До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 найкращих концертів цієї весни

Довгоочікувана весна – ідеальний час для короткої подорожі. Наприклад, на концерт улюбленого музиканта.

Бьорк
Гаррі Стайлз

12 квітня в Лондоні

Реклама

У Гаррі Стайлза, колишнього учасника групи One Direction, хороший час: він тільки-тільки став обличчям дому Gucci, і дебютував у великому кіно – зіграв у фільмі "Дюнкерк" Крістофера Нолана, який цього року взяв два "Оскара". Цієї весни Стайлз відправляється в перший сольний тур з альбомом Harry Styles, який минулого року очолив американський чарт Billboard. Тур починається з Лондона

Лана Дель Рей

14 квітня в Штутгарті

У великий європейський тур з альбомом Lust for life вирушає і Лана дель Рей. Тур починається в квітні у Мілані, а закінчиться 10 серпня виступом на фестивалі Sziget. В одному з останніх інтерв'ю співачка зізналася, що коли писала Lust for life, то постійно слухала Дженіс Джоплін. Ще одна "муза" цієї платівки – Мадонна, недавно Лана дель Рей навіть записала свій кавер на хіт "You Must Love Me" з фільму "Евіта". Кавер дель Рей, до слова, увійде до платівки Ендрю Ллойда Веббера, автора "Евіти" – цього року знаменитий композитор випускає диск Andrew Lloyd Webber Unmasked: The Platinum Collection.

Сем Сміт

8 травня у Відні

У Лондоні починається велике турне чотириразового володаря Греммі Сема Сміта, яке охопить Північну Америку і Європу. Музикант представляє альбом The Thrill of It All – другу студійну платівку, яку він презентував наприкінці 2017 року. "Я не намагався зробити великий поп-альбом, коли записував 'The Thrill Of It All'. Я хотів зробити щось особисте, як щоденник", – говорить Сем.

Ленні Кравіц

31 травня в Мюнхені

Великий європейський тур під назвою Raise Vibration тільки-тільки оголосив Ленні Кравіц. Цього року, обіцяє музикант, шанувальників також чекає його новий однойменний альбом, адже з часу його останньої платівки Strut минуло 4 роки. Нові треки Кравіц записує спільно з Генрі Хіршем – саундпродюсером, з яким він написав свої найзнаменитіші альбоми. Новий трек музиканта Are You Going To Be My Girl звучить так, як ніби Кравіцу знову 34, і ми повернулися в часи пісні I Belong To You.

Бьорк

30 травня в Барселоні

Двома відкритими репетиціями в Рейк'явіку, своєму рідному місті, Бьорк починає концертний тур Utopia, присвячений виходу однойменного альбому. Бьорк розповідає, що Utopia – пластинка про новий світ і майбутнє, яке нас всіх чекає. Продюсер альбому – друг і соратник співачки Arca, один з ключових електронних музикантів нашого часу. Тур охопить Іспанію, Італію, Бельгію, Португалію і Швецію, а найбільш незвичайний концерт відбудеться 14 липня в покинутому вапняковому кар'єрі поблизу Стокгольма.

Haim

3 червня в Мілані

Один з найкращих альбомів минулого року – Something to Tell You молодої групи Haim, улюблениці фестивалів Coachella і Glastonbury. Алана, Есті і Даніель Хейм – це три сестри з Каліфорнії, що працювали над новим альбомом чотири роки – і випустили сильний дівочий поп-рок альбом. Майстерно, як мало хто інший, дівчата жонглюють стилями, від R'N'B до софт-року. У квітні Haim відправляються в турне Sister Sister Sister Tour.

Джастін Тімберлейк

22 червня в Парижі

Чотири роки Джастін Тімберлейк не випускав нових платівок. Пауза виправдана: 2017-го, наприклад, музикант був зайнятий своєю акторською кар'єрою – знімався у фільмі Вуді Аллена "Колесо чудес". "Я б не сказав, що мій новий альбом – повна протилежність попередньому The 20/20 Experience. Але якщо той був м'яким і спокійним, то новий альбом просто б'є межи очі" – розповідає Тімберлейк про нову платівку Man of the Woods. Над новим альбомом разом з музикантом працював Макс Мартін – людина, яка спродюсувала останню платівку The Weeknd.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.