До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

На афтепаті Vogue UA Conference виступить KAZKA

Учасники третьої Vogue UA Conference: Fashion & Business не тільки почують спікерів з Dior, Google, Polimoda та інших топових компаній світу моди і технологій, але і зможуть потрапити на закриту вечірку.

Головними гостями афтепаті конференції зі спеціальною шоу-програмою стане відомий музичний проект KAZKA. Нагадаємо, що у вересні група представила кліп на новий трек "Плакала", який увійшов в десятку найпопулярніших пісень міжнародного чарту Shazam. Це перший випадок в історії, коли такий успіх супроводжує трек українською мовою.

Реклама
Kazka

Конференція Vogue UA відбудеться 24 жовтня 2018 року. Серед спікерів з головних світових столиць моди: керівник digital-напрямку Dior Paris, Акаш Мехта, директор Міжнародного інституту модного дизайну і бізнесу Polimoda, Данило Вентурі, і засновниця компанії Aware Solutions, яка працювала над запуском капсульної колекції Tommy Hilfiger Tommy Jeans XPLORE, Лірон Слонімскі-Шемі.

Квитки можна придбати на сайті. До 15 жовтня діє спеціальна ціна.

Читайте також

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.