До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Ми всі рівні перед вірусом": Мадонна закликала дотримувати карантину

В умовах карантину артисти вигадують нові форми спілкування із шанувальниками — і тут соцмережі їм допомагають. І поки Наомі Кемпбелл вчить своїх підписників правильно мити руки, Мадонна веде захопливі "щоденники карантину". За тиждень співачка встигла записати вже шість відео. Так, 23 березня Мадонна виклала відео, зняте у власній ванній, де серед пелюсток троянд співачка міркує на тему рівності перед пандемією коронавірусу й закликає шанувальників залишатися вдома — як вона.

Чим вражає COVID-19 — йому байдуже, який ти багатий, знаменитий, дотепний і розумний; де ти живеш, скільки тобі років і які історії ти можеш розповісти світу. Найразючіше те, що він робить нас рівними як ніколи. І якщо цей корабель піде на дно, ми потонемо всі разом".

Реклама

У наступному відео, опублікованому в Instagram, співачка сидить у кабінеті за друкарською машинкою й розповідає, що робить під час карантину: пише музику, працює у своєму саду, щось створює, а також телефонує друзям і обговорює улюблених художників. Відомо, що Мадонна разом зі своїми дітьми нині перебуває на карантині у своєму будинку в Лондоні.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.