До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Саша Чемеров презентує кліп "Замість мене", знятий на тепловізор

"Наступної весни ми будемо бачити спокійні сни. А, може, й ні..." – це рядки з нової пісні "Замість мене" музиканта Саші Чемерова, лідера рокгурту "Димна суміш", кліп до якої автори зняли на тепловізор. "Ця пісня – надія і констатація факту. Її стиль – романтичний гранж", – каже артист. Музику й текст написав київський саундпродюсер Саша Філоненко.

Музикант розповідає, що ідея зняти відео на тепловізор прийшла раптово. "Я довго думав над відеорядом, ми з Гошею Винокуровим, ідеологом і режисером монтажу відео, розпочали роботу, але спершу щось не пішло.
Потім Гоша запропонував зняти відео на тепловізор. Ми позичили в "Азова" тепловізор і разом з операторами Анею і Валерою Стратюками просто вийшли в місто й почали знімати. У відеоряді через тепловізор – Львів, що живе своїм життям. Картинка точно передає настрій пісні, дуже кльово, а концепція дає зрозуміти, що ми всі під прицілом, ми всі в небезпеці".

Реклама

Сингл "Замість мене" можна буде послухати наживо в джазовому обробленні на концертах, що відбудуться у Львові, Луцьку, Тернополі та Києві в липні 2022 року. 8 липня концерт Саші Чемерова та JAZZ QUINTET запланований у Львові, а 15 липня – у Києві.


Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.