До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Музикант Cepasa присвятив новий трек Києву

Музикант у галузі електронних музичних інструментів Cepasa (Павло Ленченко) присвятив свій новий трек Києву. В композицію вплетений гімн міста "Як тебе не любити, Києве мій", а сам трек автор написав у квітні-травні після звільнення Київської області від окупантів.

"Ми полюбили тебе зараз, Києве, сильніше ніж будь-коли... — коментує реліз Cepasa. — У відео ви побачите 28 локацій, 28 сходів і заходів сонця в одному відео. Трек записаний у квітні й травні в Києві, коли російські війська було вибито з Київської області. Я вдячний усім захисникам України за те, що це стало можливим".

Реклама

Кліп на пісню фільмували кілька місяців за допомогою дронів — це колаборація Cepasa та ютуб-каналу FlyUA, що спеціалізується на зніманні з дронів. У відео ви побачите чудові київські краєвиди, знайомі кожному мешканцю міста. І сама пісня, і кліп — освідчення в любові до міста: сильного, вільного, стародавнього Києва.

Трек Kyiv увійде до майбутнього альбому Cepasa "Niby Chaiky".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.