До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Музичний фестиваль Odessa Classics цьогоріч відбудеться в Таллінні

Поціновувачі класичної музики вже звикли: щороку в червні в Одесі триває міжнародний фестиваль Odessa Classics, який став візитівкою міста. Але через повномасштабне вторгнення провести фестиваль цього року в Одесі не вдасться, принаймні не в червні. Тому фестиваль стартує в менших масштабах з 31 травня по 4 червня в Естонії – в Таллінні, Тарту й у Центрі Арво Пярт у Лауласмаа.

"Для нас дуже важливо, щоб традиція фестивалю не переривалася, – розповідає президент Odessa Classics Олексій Ботвінов. – І ми використовуємо кожну можливість на європейських сценах, щоб говорити про агресію з боку росіїї проти держави й народу України. Ми працюємо з нашими партнерами над продовженням Odessa Classics цього літа на інших європейських локаціях, сподіваємося анонсувати такі новини найближчим часом.

Реклама
Олексій Ботвінов

Фестиваль стартує вже 31-го травня в Естонському концертному залі в Таллінні за участю всесвітньо відомого британського скрипаля Данієля Гоупа, Олексія Ботвінова та Естонського національного симфонічного оркестру під керівництвом Оларі Елтса. 1-го червня, у Міжнародний день захисту дітей, брати Роман та Олександр Федюрки виступлять на Талліннському пісенному фестивалі в межах благодійного концерту. 2-го червня Майкл Гуттман і віолончелістка Цзін Чжао, а також Олексій Ботвінов дадуть концерт в Arvo Pärt Centre, названому на честь всесвітньо відомого композитора. 3-го червня фестиваль переїде до Тарту разом з Олексієм Ботвіновим та Гансом Крістіаном Аавіком, естонським талановитим скрипалем та переможцем нещодавнього конкурсу Карла Нільсена.

Цзин Чжао

Для тих, хто не зможе відвідати фестиваль, влаштують відеотрансляцію через ERSO TV. Для українських глядачів перегляд усіх концертів онлайн буде безплатним. Програма та квитки доступні на сайтіwww.odessatallinn.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.