До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як відбувалося знімання MONATIK для Vogue UA

Музикант і продюсер Дмитро Монатик став героєм квітневого номера Vogue UA. Приводом для зустрічі Vogue і MONATIK була важлива подія: 1 квітня Дмитрові виповнилося 35 років, десять з яких він на сцені. Ми дізналися, чого це коштувало одному з найпопулярніших артистів країни; а також порозмовляли про пандемію, сім’ю, дітей і майбутнє.


MONATIK
Куртка з поліаміду, 1017 ALYX 9SM (theicon.ua); бавовняне худі, Juun.J (theicon.ua)

2020 рік, попри всі складнощі, був одним з найнасиченіших у кар’єрі Монатика. Навесні він запустив власний лейбл MONATIK Corporation, у якому нині дві нові артистки: колишня бек-вокалістка Діми й учасниця шоу "Голос країни" Lida Lee та 17-річна Ніно Басілая. Монатик каже, що не було ліпшого способу відвернути увагу від новин про пандемію, ніж запустити нову справу. "Ми розуміли, що нам хочеться ще. Ми не з тих, хто звик сидіти в зоні комфорту, нам подобається прокачувати себе і своїх працівників. Коли, якщо не тепер, натужити свої сили для нових справ і проєктів — щоб не зачахнути в думках про глобальне, які хочеш не хочеш рояться в голові? Нові завдання добре відваблюють від усесвітнього божевілля, що впало на нас, як сніг на голову".

Реклама

Як відбувалося знімання, дивіться в нашому відео. Інтерв’ю з MONATIK читайте на vogue.ua незабаром.

Відео: Slava Davydov, Evgeniy Perfilov
Фото: Lesha Lich
Стиль: Venya Brykalin
Зачіски: Yevgenia Kozlova
Макіяж: Sveta Rymakova
Продюсер: Marina Sandugey-Shyshkina
Асистент стиліста: Daria Bihun
Музика і слова: MONATIK
Zvuchit Production (Dmytriy Monatik, Chilibi Anton, Yeremenko Sergei)

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.