До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Макс Барських випустив ліричний трек до Нового року

Before We Say Goodbye — ліричний трек, який Макс Барських присвячує Новому року. Цьогоріч ми не святкуватимемо гучно, і саме ця пісня може стати саундтреком для прийдешніх свят — мінорна за своїм настроєм, але водночас душевна й затишна. Послухати новий трек наживо можна в цю суботу, 10 грудня, на концерті співака в Одеській філармонії, а також 30 грудня під час великого сольного виступу в київській STEREO PLAZA.

Реклама

"Попри біль і тугу, що накопичилася впродовж тривалого часу, ми й далі сміємося крізь сльози, намагаємося радіти життю та дякувати новим світанкам і заходу сонця", — каже Макс Барських. — Тому в пісні Before We Say Goodbye танцювальний біт зливається з мінорними акордами та ліричною мелодією".

"Новий рік я зустрічаю в Києві, — продовжує артист. — Зараз, як ніколи, я хочу розділити з українцями смуток, радість та надію складного року, що нарешті минає. Я вже казав, що після 24 лютого мені було складно виходити на сцену доти, доки не зрозумів, що лише завдяки творчості я можу підтримувати свою країну й нашу армію. Частина коштів з усіх моїх концертів завжди йде на потреби ЗСУ. І це наш спільний внесок з вами у майбутню перемогу".

Фото: Ярослав Бугаєв

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.