До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

MONATIK випустив наймасштабніший кліп у своїй кар'єрі

Сьогодні, 19 квітня, музикант і саундпродюсер Дмитро Монатик представив новий трек "LOVE IT ритм", а також однойменний кліп до нього. Це відео музикант називає наймасштабнішим у своїй кар'єрі. Ковбої, спортсмени і танцівники – у кліпі знялися більше 30 артистів, які під керівництвом Дмитра Монатика перетворюються в запальний хор. Кліп має вигляд мюзикла, а натхненням для команди стали старі голлівудські фільми 1950-х: "Співаючи під дощем" і "Забавна мордочка".

Режисером відео стала Таня Муіньо, з якою MONATIK працює давно і плідно. Оператором відео став Нікіта Кузьменко, який два роки тому отримав кінопремію "Золота дзиґа" як найкращий оператор України. За стиль артистів відповідала Маргарита Шекель. Для кліпу режисерська група створила 53 образи. У команді працювали 5 швачок, 3 асистенти, а на костюми витратили більше 200 метрів тканини.

Реклама

"Відеоробота "LOVE IT ритм" – це історія мого шляху за десять років життя в Києві, з першого кроку до сьогодення" – говорить MONATIK. Я часом дійсно почувався, як інопланетянин (герой на перших секундах кліпу), який тільки переїхав до столиці. Занадто відрізнялася ця планета від мого звичного життя. І на цьому шляху чого тільки не бачив, що тільки не траплялося. І рожева мрія, муза, яка веде і мотивує співати, і ледар, якого необхідно було перемогти в собі. Занадто яскраві неординарні особистості, які захоплювали, дивували, розчаровували і мотивували".


Нагадаємо, що вже 1 червня MONATIK дасть концерт на стадіоні "Олімпійський". Цей захід обіцяє стати наймасштабнішим у кар'єрі музиканта: MONATIK представить свій третій студійний альбом на одному з ключових майданчиків країни. Постановник шоу – хореограф Денис Стульников. Це не єдина колаборація: так, обкладинку альбому розробляв відомий американський художник-ілюстратор Alex Solis, в портфоліо якого є співпраця з Disney, Marvel, Pixar, McDonalds, Gap.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.