До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Літній плейлист: п'ять улюблених треків Віри Брежнєвої

Співачка Віра Брежнєва випустила новий хіт "Рожевий дим" танцювальний трек у стилі вісімдесятих. Спеціально для vogue.ua співачка поділилася музикою, яка звучить у її літньому плейлисті.

Вера Брежнева
Harry Styles – Golden

Це може бути дивним, але зазвичай любов до композиції виникає у мене, коли я дивлюся відео. Я побачила кліп на пісню Golden, і буквально бігла разом із Гаррі. Наразі можу сказати, що Harry Styles мій улюбленець.

Реклама
The Weeknd-Billboard

The Weeknd підкорив мене своїм живим виступом з вантажівками і машинами на Super Bowl LV. Я не могла відірвати очей. Після чого ця пісня просто оселилася в мені. Під неї люблю знімати свої б'юті-відео.

Bruno Mars, Anderson, Paak, Silk-Sonic — Leave the door open

Я побачила кліп, з якою легкістю і кайфом Бруно Марс виконував трек. І щоразу, слухаючи його, я згадую той самий вайб і рухаюся разом з ними в тому ж настрої.

Maneskin Torna a Casa

Мені подобається багато з пісень Maneskin. Але якщо казати конкретно про Torna a Casa, то самі хлопці згадували в якомусь інтерв'ю, що це пісня про натхнення. Про те, як важливо, щоб воно поверталося додому. І Трек, і відео дуже круті, особливо для такої молодої команди. Група подобається мені з лютого цього року, коли я вперше почула їх на італійському конкурсі Сан-Ремо. Відтоді стежу за їхньою творчістю. Ще вчу італійську мову, тому розумію сенс текстів глибше, і це прекрасно.

Вєра Брежнева — Рожевий дим

Єдина пісня, якій бракує відео, це моя пісня "Рожевий дим". Але ми вже в процесі його створення. А стосовно самої композиції, я вже говорила, що кожна пісня, яку я виконую, резонує з тим, що я зараз відчуваю. Моя музика це стан душі. Сьогодні так. Рожевий дим вабить і стелить.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.