До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Саундтрек Леді Ґаґи до фільму "Зірка народилася"

Леді Ґаґа випустила кліп на трек "Look What I Found", який став одним з саундтреків до музичної драми "Зірка народилася", – третього римейку класичного голлівудського мюзиклу 1937 року. Відео представляє нарізку моментів з фільму, де головні ролі грають Леді Ґаґа і Бредлі Купер. "Зірка народилася" стала першим режисерським досвідом для Бредлі Купера.

Кінострічка розповідає про відомого кантрі-виконавця Джексона Мейна (Бредлі Купер), який відчуває творчу кризу. Якось Мейн знайомиться з маловідомою, але дуже талановитою співачкою Еллі (Леді Ґаґа). Між героями зав'язується роман, Мейн допомагає Еллі побудувати музичну кар'єру, але як тільки вона досягає успіху, особисте життя героїв погіршується.

Реклама
Кадр з фільму "Зірка народилася"

Всі пісні, які виконані в мюзиклі, оригінальні і написані Леді Ґаґою і Бредлі Купером в партнерстві з Марком Ронсоном і Лукасом Нельсоном. Крім того, Ґаґа наполягла на тому, щоб Бредлі співав лише вживу у фільмі. В Україні стрічку представлять 11 жовтня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.