До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Лаура Марті випустила пісню "Сила моя — it's my family"

Джазова співачка Лаура Марті випустила нову пісню "Сила моя — it's my family" — справжній гімн сім’ї і вічним цінностям. Трек Лаура присвячує своїй родині — і надихає нас замислитися над тим, хто ж вони — найближчі люди в нашому житті.

"Хоч які ми самостійні та сильні, ми всі потребуємо любові, тепла й підтримки. Сім’я — це ті, хто завжди за тебе", — каже Лаура Марті. Нова пісня Лаури — це її подяка мамі й близьким за любов і турботу, це її добре послання всій великій вірменській сім’ї, розкиданій по світу, це мрія про власний дім, у якому готуватимуться українські й вірменські страви та звучатиме найрізноманітніша, але неодмінно гарна музика.

Реклама
Лаура Марті в зніманні Vogue UA

Нагадаємо, Лаура Марті понад 15 років працює із джазовою музикою. За цей час співачка полонила відомі джазові майданчики України і Європи, випустила п’ять студійних альбомів і 2017 року здобула звання "Співачка року". У 2019 Лаура разом з іншими українськими співачками виступила на одній сцені з легендарним музикантом Бобі Макферріном у межах Leopolis Jazz Fest.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.